Enquesta sobre el Pla d’Ordenació Urbanística: participa-hi!


Amb motiu del procés de participació ciutadana del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), l’ajuntament ha començat a distribuir una enquesta que es pot trobar a l’adreça següent: http://poumbanyoles.p.ht/enquesta/, i en paper en alguns equipaments públics.

Malgrat que tots estem immersos en preocupacions diverses a causa de la situació econòmica i política actual, és important que hi participi com més gent millor. Precisament perquè vivim una realitat complicada, és necessari que intervinguem en aquest procés i demanem un futur més just, digne i prometedor per a la nostra ciutat i per a les noves generacions.

Ara podem dir-hi la nostra i, si creiem que els recs, els horts, el patrimoni arquitectònic i industrial, la trama social, el paisatge, la idiosincràsia de la zona de Sotamonestir s’han de preservar, reivindicar i potenciar, aquest és el moment d’actuar!

L'Informatiu de Banyoles Televisió es feia ressò, el divendres 8 de febrer, de la resposta per part de més de 70 persones a l'enquesta. Aquesta notícia és la primera de l'Informatiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada