Presentades les al·legacions al pla de modificació de Sotamonestir



El passat 13 d’octubre va finalitzar el termini de presentació d’al·legacions al pla de modificació del TR a l’àmbit de la Ronda Monestir i la Riera Canaleta, del qual es va fer l’aprovació inicial en el ple municipal del 25 de juny de 2012. S’han presentat 89 al·legacions: 14 de propietaris, 29 de Limnos, 2 de particulars no propietaris, 10 de la CUP, 15 de Junts per Banyoles i 19 d’ICV-IdB; però l’Ajuntament les ha unificat en 20: 14 de propietaris, 1 de Limnos, 2 de particulars no propietaris, 1 de la CUP, 1 de Junts per Banyoles i 1 d’ICV-IdB.

Tant el Diari de Girona com El Punt-Avui s’han fet ressò de la notícia. El Diari de Girona, a més, afegeix com a apunt tota la feina que portem a terme des de Salvem Sotamonestir:

En declaracions als mitjans, tant en Miquel Vilanova, regidor d’Urbanisme, com l’alcalde, Miquel Noguer, han afirmat que no hi ha pressa per analitzar i resoldre les instàncies, que abans s’ha d’elaborar i aprovar el Pla Especial de Recs, i que tot plegat forma part del Pla General. Si tal com han anunciat, doncs, el procés s’allarga almenys durant el 2013, això suposa una oportunitat per Salvem Sotamonestir per continuar informant els ciutadans de Banyoles sobre el perill en què es troba aquesta zona altament patrimonial de la ciutat i per demanar-los el suport en la preservació dels seus valors naturals, històrics, arquitectònics i socials.

Declaracions a Banyoles Televisió:

A Banyoles Televisió també han recollit les manifestacions dels grups municipals a l’oposició explicant els motius de les al·legacions:
CUP


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada